Menu

Team

Graag willen wij ons voorstellen:

Ben Luttmer

Mijn naam is Ben Luttmer. Ik ben 51 jaar jong. Ik woon met mijn gezin in Hardenberg. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de uitzendbranche. In 2007 ben ik van start gegaan met BR- flex Uitzendbureau in Hardenberg. Eigenschappen als plezier, klantvriendelijk, betrouwbaar, creatief en gedreven passen bij mijn karakter. Inmiddels is BR- flex Uitzendbureau uitgegroeid tot een toonaangevende uitzendonderneming in Hardenberg en omstreken.

Gijs Timmerman

Mijn naam is Gijs Timmerman 35 jaar en woon met mijn gezin in  de Krim. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik begonnen als bedrijfsleider  bij een agrarisch loon en grondverzetbedrijf.  Na een periode van 8 jaar ben ik voor mezelf begonnen in de transportsector. Tijdens deze periodes kwam ik tot de conclusie  dat een flexibele inzet van personeel voor veel bedrijven onmisbaar is. Om bedrijven hierin te ondersteunen en te ontzorgen ben ik begonnen bij Chauffeurswerk.

Met Chauffeurswerk richten we ons op het ondersteunen van de juiste flexibele oplossing bij bedrijven in de transport en logistieke sector. Daarom staan we voor een  transparante communicatie. Wij houden de lijnen kort. U kunt rekenen op een dienstverlening die naadloos op uw vraag aansluit.

Nieuwsgierig geworden?

Mail ons op : info@chauffeurs-werk.nl

© Copyright 2024 Chauffeurswerk
Algemene voorwaarden  |  Inloggen  |  Sitemap  |  
Volg ons